Tandemilla vielä kerran Helsinkiin 






Sunnuntaipäivä valkeni sen verran aurinkoisena, että pakkaamis- ym. kiireet unohtuivat ja tandemin keula suunnattiin kohti Helsingin rantoja. Matkaan lähtivät myös retkiluistelukollegat Antti ja Kati Karppinen, jotka hankkivat kesällä samanlaisen Cannondalen, kuin meillä on (kenenkähän yllytyksestä..?).

Reitti kulki halki Keskuspuiston vilpoisten varjojen, Pikku Huopalahden, Kuusi- , Lehti-, ja Kaskisaaren kautta Lauttasaareen, missä pidettiin lounastauko Blue Peterin terassilla. Sieltä jatkettiin rantoja myötäillen Kaivopuistoon jäätelölle, ja Pohjoisrannan sekä Vanhankaupunginlahden kautta Vanhankaupunginkoskelle. Vantaanjoen pohjoista rantaa kiertävä pyörätie toi meidät Tuusulantielle, ja kohta oltiin taas kotona. Saunassa haikailtiin jo seuraavia löylyjä - pitääkö odottaa vappuun asti?

Matkasaldoksi tuli meille 81 km ja Kellokoskella asuville Karppisille 126 km. Karppisilta puhkesi eturengas graniittikivetyksessä, muita hankaluuksia ei ollut. Nyt pitää äkkiä laittaa talo talvikuntoon ja matkalaukkukin pitäisi pakata (Leena tosin on jo lähtövalmis). - T.

Kommentit

Lisää kommentti
nocomments